Over mij


Mijn naam is Steven Koerts(11 oktober 1997) en dit is mijn website. Mijn eigen plek op het internet waar ik de wereld op de hoogte kan houden van wat ik doe(voor zover dat iemand interesseert).

Op dit moment ben ik afgestudeerd aan mijn opleiding informatica van de Hogeschool Rotterdam en ben ik software developer bij Hoppinger.

Ik ben een trots geboren Schiedammer en woon er tot nu toe heel mijn leven.

Ik ben begonnen met programmeren in HAVO 4 bij het vak informatica, daar begon ik met de talen PHP, HTML en CSS. Al snel kwam daar Javascript en SQL bij. Dankzij mijn opleiding beheers ik nu een heel breed Scala(deze taal ken ik nog niet) aan programmeertalen. Op mijn homepage staat een uitgebreide lijst. Ik ben van mening dat het iedereen elke taal moet kunnen leren en dat het voor de programmeur niet uitmaakt waar hij in programmeert. Software engineering is de kunst om de juiste talen en tools te selecteren voor de juiste opdracht.

Naast programmeren heb ik een grote passie voor theater, zowel het bezoeken en zelf spelen doe ik graag. Op dit moment ben ik een grote;) amateurspeler. Van grote rollen in een kleine productie tot kleine rollen in een grote productie.