De QWERTY web: Een ode aan letters

Geplaatst op: 2020-04-08
Terug naar overzicht

Sinds een aantal jaar ben ik me gaan intresseren in spokenword, de mannier van schrijven sprak mij erg aan. Ik schreef mijn teksten op een kladblok, in een notitieboek, of op mijn smartphone. Veel van deze teksten bleven daar staan. Om mijn teksten een podium te bieden heb een platform opgezet genaamd OdeAanLetters. Het platform is bereikbaar op de website qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm.nl/. De domeinnaam bevat alle letters in de volgorde van het QWERTY toetsenbord, omdat dit is waar elke geschreven tekst mee begint.

Van deze website wil ik een platform maken voor woordkunstenaars, dichters, rappers, poëten en schrijvers waar die hun werk op kunnen presenteren.

De website is ook bereikbaar via: stevenkoerts.nl/OdeAanLetters

OdeAanLetters

© 2022 Made by Steven Koerts